Öğrencilerimizin Eğitimi ve Sınavları Hakkında Bilgilendirme

•  5 Şubat 2021 Cuma

2020-2021 Bahar Dönemi Eğitim Öğretim Planlaması

Covid -19 pandemisinin İlimizdeki ve Ülkemizdeki seyri neticesinde 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin Bahar Dönemi için Teorik ve Uygulama derslerin 15 Mart 2021 tarihinde kadar Uzaktan Eğitim olarak devam ettirilmesine;

4. ve 5. sınıf öğrencilerimizin Teorik Derslerinin 15 Mart 2021 tarihine kadar Uzaktan Eğitim, Uygulama Derslerinin ‘’yüz yüze’’ yapılmasına karar verilmiştir.

Bahar Dönemi ara sınavlar Final ve Bütünleme Sınavlarının hakkında pandeminin gidişatına göre ileriki bir tarihte bilgilendirme yapılacaktır.