2017-2018 Beyaz Önlük Giydirme Töreni

2017-2018 Beyaz Önlük Giydirme Töreni

•  6 Haziran 2018 Çarşamba

Fakültemiz 1. sınıf öğrencilerinin “Beyaz Önlük Giydirme Töreni” ülkemizde “Diş Hekimleri Günü” olarak kutlanmakta olan 22.Kasım’da yapıldı. Şehit Ömer HALİSDEMİR Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mücahit Eğri, Prof. Dr. Hanifi Vural, dekanlarımız, Tokat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim Vekili Uzm. Dr.Muharrem Önal, Tokat Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ahmet Sümbül, TDB Oda Temsilcisi Recep Ayalp, enstitü müdürlerimiz, akademisyenler ve aileler katıldı.

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesini birincilikle kazanan “Şule ERDEN” konuşma yaptı.

Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Mücahit EĞRİ konuşmasında, “Diş Hekimliği mesleğinin zorluklarından ve öğrencilerin çok çalışması gerektiğinden ” bahsetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin ise yaptığı konuşmada, Fakültemizin kuruluşundan bugüne kadar gelişimine katkı sunan herkese teşekkür ederek öğrencilerin Üniversitemizin imkânlarından çok iyi yararlanmalarını ve kendilerini en iyi şekilde donatarak insanlarımıza faydalı hizmetler vermelerini tavsiye etti.

Davetli konuşmacımız Ortodontist-Düş Hekimi Dr.Yalçın ERGİR öğrencilerimize önlüklerinde görünmeyen bir vicdan düğmesi bulunduğunu ve bu düğmenin daima açık tutulması gerektiğini söyleyerek mesleki tavsiyelerde bulundu. Konuşmalar sonrasında birinci sınıf öğrencimiz mini piyano dinletisi sundu. Dinletinin ardından 22-24 Kasım Diş Hekimliği Haftası kapsamında fakültemizde gerçekleştirilen masa tenisi, futbol ve voleybol turnuvaları ile kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. 2017-2018 eğitim öğretim yılında Fakültemiz 1. sınıf eğitimine başlayan 93 öğrencimize beyaz önlükleri öğretim üyelerimiz tarafından giydirildi.