“Hastane Enfeksiyonlarının Önemi ve Kontrolü” ile “Diş Hekimliği Açısından Covid19 Tedbirleri” Konulu Eğitimler Başarıyla Tamamlandı.

•  6 Ekim 2020 Salı

2020-2021 Eğitim Ve Öğretim Yılında Staj Eğitimi alacak 4. Sınıf ve 5. Sınıf öğrencilerimize yönelik "Klinik Uyum Eğitimi" 05.10.2020-06.10.2020 tarihleri arasında Fakültemizde gerçekleştirildi.

Enfeksiyon kontrol komitemiz tarafından öğrencilerimize yönelik yapılan “Hastane Enfeksiyonlarının Önemi ve Kontrolü” ile “Diş Hekimliği Açısından Covid19 Tedbirleri” konulu eğitimler başarıyla tamamlanmıştır.