Uzaktan eğitim ile sürdürülen Bahar yarıyılı dersleri ve sınavlar hakkında

•  30 Nisan 2020 Perşembe

Uzaktan eğitim ile sürdürülen Bahar yarıyılı dersleri ve sınavlar hakkında duyuru…

Ülkemizde yaşanan Covid-19 pandemisi nedeniyle YÖK’ün ilgili kararı ile Fakültemizde 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı yüz yüze eğitime ara verildiği için Diş Hekimliği Eğitiminizi eksiksiz tamamlayabilmemiz amacıyla birtakım önlemler aldık. Bu kapsamda;

Ara sınavlar;

Bahar döneminde yüzyüze ve uzem üzerinden yapılmış olan Teorik derslerin Ara sınavları Uzem üzerinden ödev verilerek notlandırılacaktır. Ödevlerin duyurulması ve tamamlanması 11-17 Mayıs arasında yapılacaktır.

Uygulamalı Dersler;

Bahar döneminde yüz yüze işlenemeyen pratik derslerin telafileri; önümüzdeki eğitim öğretim yılı içinde ders programlarına eklenerek yapılacaktır.

Teorik ve pratiği bir arada olan dersler için Anabilim Dalları uygun gördükleri şekilde, ödev yolu ile pratik notlarını vererek ara sınav notlarını belirleyebilirler.

Sadece uygulama dersi şeklindeki derslerin ara sınavlarının ne zaman ne şekilde yapılacağı en kısa sürede duyurulacaktır.

5 I derslerinin (Türk Dili, İnkılap Tarihi, İngilizce ve Enformatik) tümünün sınavları Uzem üzerinden tüm öğrenciler aynı alda olacak şekilde online yapılacak olup tarihi Üniveristemizce ilan edilecektir.

Seçmeli derslerin ara sınavı Uzem üzerinden duyurularak yapılacaktır.

Stajlar ile ilgili açıklama daha sonra yapılacaktır.

Final ve Bütünleme Takvimimizi Üniversitemizin karar aldığı tarihlere uygun olarak ileri bir tarihte açıklayacağız.