Emeğe Değer Projesi

Emeğe Değer Projesi

•  3 Mart 2020 Salı

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Rektörlüğümüz arasında hazırlanmış olan "Emeğe Değer Projesi " kapsamında 03.03.2020 tarihinde Tokat Öğretmenevi’nde Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Işıl Sarıkaya tarafından bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.  Muayene olmak isteyen Emekli Öğretmenlerimizin dental muayeneleri Fakültemiz son sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirilmiştir. Toplantıda ayrıca genel diş sağlığı ve ağız bakımı konularında bilgilendirme yapılmış ve Fakültemizi tanıtıcı broşürler dağıtılmıştır. Bu kapsamda Tokat İlimizde mevcut Emekli Öğretmenlerin muayene ve tedavilerinde gerekli önceliğin sağlanabilmesi için Hasta Kabul Birimimize başvurmaları yeterlidir.