Fakültemiz 2021-2022 Dönemi Mezuniyet Töreni

Fakültemiz 2021-2022 Dönemi Mezuniyet Töreni

•  23 Haziran 2022 Perşembe

Fakültemiz 2021-2022 dönemi mezuniyet töreni gerçekleştirildi. TOGÜ Şehit Ömer HALİSDEMİR Konferans Salonu’nda gerçekleşen mezuniyet törenine Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Prof. Dr. İbrahim ÖZBAY, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ataç Çelik ve Türk Diş Hekimleri Birliği Tokat Temsilcisi Diş Hekimi Sedat ÇAKIR ile öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını Fakültemiz dönem birincisi Sude AKBAY yaptı. AKBAY konuşmasında ailesine ve hocalarına teşekkür ederek mezun olan arkadaşlarına başarılı bir kariyer diledi.

Dekanımız Prof. Dr. Ataç Çelik yapmış olduğu konuşmasında Diş Hekimliği Fakültesi hakkında bilgiler aktararak 5. yıl lisans mezunlarını verdiklerini belirtti. 5 yıllık eğitim dönemleri boyunca öğrencilerin aldıkları teorik ve pratik dersler ile klinik uygulamalarda gerçekleştirdikleri işlem sayılarını aktardı. Donanımlı bir şekilde öğrencilerimizi mezun etmenin gururunu yaşadığını bildirdi. Öğrencilerimiz için dileklerinde törenin yapıldığı 21 Haziran olan en uzun gün gibi meslek hayatlarında uzun ve başarılı bir şekilde sürmesini diledi. Öğrencilere ve öğretim üyelerine teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Rektör vekilimiz Prof. Dr. Bekir Süha PARLAKTAŞ yaptığı konuşmada Tokat ilimizde öğrencilik geçirmiş olmalarının öğrencilerimiz için bir ayrıcalık olduğunu ve meslek hayatlarının devamında Tokat ta sürdürmek isteyenler için her zaman kapılarının açık olduğunu bildirdi. Rektör yardımcımız PARLAKTAŞ, ailelere ve öğretim üyelerine verdikleri emeklerden ve katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.  Mezun olan öğrencilere seslenerek toplumda mesleklerini icra ettiklerinde hastalarına en iyi hizmeti vereceklerinden şüphe duymadığını söyledi. Kuruluşundan bu yana Diş Hekimliği Fakültesine emek veren ve katkı sağlayan tüm öğretim üyelerine minnettar olduğunu bildirerek, konuşmasını öğrencilerin mezuniyetlerinin hayırlara vesile olması dileğiyle sonlandırdı.

Konuşmalar sonrası dönem birincisi Sude AKBAY ‘a diploması Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Bekir Süha PARLAKTAŞ tarafından verildi. Akabinde ise Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından mezunlarımızın diplomaları takdim edildi. Diploma töreni sonrası Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Özkan Karataş koordinesinde hekimlik andı okundu. Keplerin havaya atılmasıyla birlikte tören sona erdi.