Fakültemiz Akreditasyon Toplantısı

Fakültemiz Akreditasyon Toplantısı

•  15 Mart 2022 Salı

Fakültemiz “Diş Hekimliği Programı” Akreditasyon Başvuru süreci hakkında Anabilim Dalı Başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Fakültemizin Eğitimden sorumlu Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Işıl Sarıkaya tarafından “Akreditasyon nedir? Akreditasyonun Önemi, Üniversitemizin Kalite Politikası, Ulusal Akreditasyon Başvuru süreci ve hedeflerimiz nelerdir?” konularında bilgilendirme sunumu yapıldı. Ulusal Akreditasyon Derneğimizin (DEPAD) “Öz Değerlendirme Hazırlama Kılavuzu” incelenmek üzere öğretim üyelerimize sunuldu ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında “Diş Hekimliği Programı” Akreditasyon Başvurusu yapılabilmesi için sürecin başlatılmasına, öğretim üyelerimizden birinin gönüllü olarak “Koordinatör” olarak görevlendirilmesine, her Anabilim Dalından bir öğretim üyesinin çalışmalarda görev almasına ve gerekli kurul ve Komisyonların oluşturulmasına karar verildi.